6: RECYCLE (22 DECEMBER)

MUZIEK: Goslink
Muziektovenaar Goslink maakt al zijn instrumenten zelf. Als een soort van McGyver weet hij ieder huis, tuin en keukengerei om te toveren tot muziekinstrument. Met het album ‘Stil Leven’ (refererend aan de schilderterm) komen al Goslinks kunstdisciplines als een harmonieus geheel tot elkaar. De Nederlandstalige liedjes worden gespeeld op onder andere: fruitkist-gitaar, fruitkist-cello, houtrestjes-contrabas, een drempellapsteel en een drumstel. Deze unieke artiest werd onlangs getekend door Exelcior en zal zijn mooiste werk spelen en een korte uitleg geven over zijn zelfgemaakte instrumenten, tijdens CINEMATOGRAPHIC.

Website Goslink

FILM: Garbage Warrior
Idealist Michael Reynolds is initiatiefnemer van de bouw van ’s werelds meest vooruitstrevende en milieuvriendelijke huizen. De documentaire ‘Garbage Warrior’ laat de mooiste Earthships zien, huizen, volledig gemaakt van gerecycled materiaal!

FOTOGRAFIE: Phelim Hoey
HKU-student Phelim Hoey heeft speciaal voor CINEMATOGRAPHIC een reeks foto’s gemaakt voor het thema ‘recycle’. Als we zijn andere werk bekijken kunnen we alleen maar met spanning afwachten met wat voor moois hij op de proppen gaat komen!

Website Phelim Hoey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s